Саморятівник DEZEGA CARBO 60 отримав підтвердження відповідності SANS 53794:2007

НОВОСТИ
NEWS
The DEZEGA self-contained self-rescuer CARBO 60 received the SANS 53794:2007 Letter of  Authority

Раді повідомити, що у квітні 2022 року компанія DEZEGA отримала підтвердження відповідності південноафриканському стандарту SANS 53794:2007 саморятівника CARBO 60. Це дає можливість використовувати ізолюючий апарат CARBO 60 як допоміжний засіб захисту органів дихання для пунктів переключення, камер колективного захисту та для гірничорятувальних команд у Південній Африці та країнах, котрі приймають цей стандарт.

CARBO 60 – це прорив у галузі дихальних апаратів. DEZEGA застосувала новий підхід до цієї розробки. Створення саморятівника проводили спільно з кінцевими користувачами з урахуванням їхніх пропозицій, побажань і відгуків. Відповідність нормативним вимогам, звісно, враховувалася, але пріоритетом було саме задоволення побажань та потреб споживачів. DEZEGA вдалося об'єднати пропозиції клієнтів і вимоги законодавства та створити найкращий саморятівник на ринку.

CARBO 60 – це ергономічний пристрій нового покоління, який підходить для носіння як на плечовому, так і поясному ремені або сумці. Легкий та компактний апарат, що забезпечує гірника киснем на час не менше 60 хвилин при активній евакуації.

 

CARBO 60 має ряд переваг:

1. Ергономіка при щоденному носінні:

  • велика площа прилягання до користувача;
  • рівномірний розподіл ваги;
  • ергономічна форма корпусу;
  • комфортний плечовий ремінь.

2. Комфортне дихання:

  • знижений опір при вдиху;
  • знижена температура газоповітряної суміші.

3. Ергономіка після включення:

  • розташування дихального мішка для найкращої оглядовості, але з високою посадкою для уникнення пошкодження;
  • швидкороз’єднувальна  пряжка для переключення у новий саморятівник;
  • розташування захисних окулярів у зручному та надійному місці, що унеможливлює їхню втрату чи деформацію;
  • захист користувача від високої температури корпусу;
  • зручна форма дихальної трубки для максимальної свободи руху головою.

4. Автоматичний пусковий пристрій, що спрацьовує під час  розкриття апарату.

5. Запатентований спосіб укладання вберігає повітроводну систему від пошкодження або деформації.

6. Можливість проведення оперативного ремонту корпусних деталей самостійно на шахті без звернення до сервісного центру (заміна карабінів, бамперів).

7. Спеціальне місце для нанесення шахтного номера.

«Відповідність продукту потребам наших користувачів та сертифікація згідно з вимогами локальних стандартів ринку чи країни – це найважливіші умови роботи у нашій галузі. Ми змінили підхід у діяльності компанії: насамперед задовольняємо запити клієнтів, а потім адаптуємо технічні рішення під вимоги стандартів. Ми пишаємося тим, що створили саморятівник, який відповідає запитам клієнтів, а також усім нормативним вимогам, і водночас підходить для експлуатації на ринку ПАР. Варто зазначити, що CARBO 60 вже експлуатують чимало наших клієнтів і ми отримали багато гарних відгуків щодо відповідності саморятівника очікуванням та вимогам кінцевих користувачів», – наголосив Юрій Співак, директор із розвитку компанії DEZEGA.

 

У разі зацікавленості щодо проведення шахтних випробувань ви можете звернутися за більш детальною інформацією до наших представників чи дилерів у різних куточках світу або ж надіслати запит на електронну адресу: info@dezega.com

Дата публикации