DEZEGA презентує інноваційні продукти на INTERSCHUTZ

НОВОСТИ
NEWS
Interschutz

З 20 по 25 червня в Ганновері, Німеччина, проходить виставка пожежно-рятувальних служб, цивільного захисту та безпеки INTERSHUTZ. Це провідна світова виставка, яка як магнітом притягує компанії з усього світу, які прагнуть завойовувати нові ринки для своїх продуктових рішень. Це також найкращий майданчик для професіоналів, які бажають дізнатися про останні інновації та поділитися досвідом зі своїми міжнародними колегами. Цього року майданчик виставки охоплює 8000м2 території, 1200+ учасників з більш як 50 країн світу.

Оскільки INTERSCHUTZ збирає повний спектр продуктів і послуг для пожежно-рятувальних служб, цивільного захисту те безпеки, компанія DEZEGA, як світовий лідер в розробці та виготовленню дихального обладнання з закритим контуром, бере участь на заході такого рівня. Топменеджмент компанії  відвідує захід з матеріалами про найсвіжіші розробки компанії та проведе зустрічі із нашими ключовими партнерами та клієнтами. В першу чергу буде презентовано саморятівник пожежний ізолюючий DEZEGA EmSCAPE – просте та доступне кожному рішення для захисту органів дихання. Саморятівник захистить органи дихання та зору в разі аварії, пожежі та задимлення у цивільних приміщеннях, будівлях, на індустріальних виробництвах, у тому числі підприємствах нафто-газової промисловості. Також будуть продемонстровані матеріали про ізолюючий саморятівник нового покоління CARBO 60, який за нетривалий час існування успішно пройшов сертифікацію і Європі, отримав підтвердження відповідності в ПАР, Україні та Австралії і вже експлуатується на багатьох підприємствах в Європі та Туреччині. І звісно, що довгоочікуваний респіратор ізолюючий регенеративний на стисненому кисні DEZEGA Р-70 також буде на порядку денному. Адже цей респіратор п’ятого покоління поєднує в собі  найменші габарити та масу ,  серед представлених на ринку ЗІЗОД дихальних апаратів цього класу , в тандемі з найкращими умовами дихання та ергономікою, як при використанні, так і при обслуговуванні, тому йому приділяється особлива увага. Час захисної дії респіратора Р-70, технічні характеристики та інженерні рішення значно розширюють можливості тактик ліквідації пожеж у різних умовах та на різних підприємствах.

За більш ніж півстоліття існування, компанія DEZEGA зарекомендувала себе, як надійний розробник та виробник обладнання для порятунку людей. Нашою єдиною ціллю завжди було допомагати користувачам в самих важких та екстремальних умовах.

Для отримання більш детальної інформації ви можете зв’язатися з нами по e-mail info@dezega.com, або відвідати наш веб-сайт dezega.com

Дата публикации